Ads Top

Kleinere uitrusting en stabielere opnamen met Olympus OM-D E-M5 Mark II

De nieuwe Olympus OM-D E-M5 Mark II verandert een bekroonde fotocamera in een geavanceerde tool voor liefhebbers van creatieve fotografie en video. De eerste generatie E-M5 gaf ambitieuze fotografen de mogelijkheid om moeiteloos de kwaliteit van een D-SLR te evenaren – zonder gebruik van een statief of extra apparatuur. Belangrijk hierbij was het lichtgewicht en compacte ontwerp en het unieke 5-assige beeldstabilisatiesysteem.

Olympus heeft dit systeem verder doorontwikkeld voor de E-M5 Mark II, die nu beschikt over de 'krachtigste stabilisator' ter wereld. De compensatie voor camera¬bewegingen staat gelijk aan een 5 stappen snellere sluitertijd, en dat vertaalt zich in goede resultaten bij weinig licht.

De nieuwe OM-D Movie Mode ondersteunt meerdere videoframerates en Full-HD-video tot 77 Mbps. Het draai- en kantelbare LCD en de grote elektronische zoeker geven de gebruiker een helder beeld.

Het nieuwste model in de succesvolle Olympus OM-D-serie zal vanaf eind februari 2015 verkrijgbaar zijn voor 1099 euro (prijs van een losse body). De nieuwe camera zal ook in diverse kits worden aangeboden in combinatie met een objectief (de kitprijzen beginnen bij 1299 euro). Net als elke nieuwe camera van Olympus wordt de OM-D E-M5 Mark II aangeboden met een extra garantie-uitbreiding van 6 maanden indien de camera online wordt geregistreerd via MyOlympus.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.