Ads Top

Lytro Illum nu officieel verkrijgbaar in Nederland

Lytro brengt de LYTRO ILLUM op de Nederlandse markt. De LYTRO ILLUM is een lichtveldcamera, waarmee gebruikers de wereld om hen heen op een nieuwe manier kunnen portretteren. De technologie legt het zogenaamde lichtveld vast, inclusief de richting van het licht, waardoor er geen statische dwarsdoorsnede van de werkelijkheid wordt gemaakt, maar een interactief en driedimensionaal 'levend beeld'.

Tot voor kort kon je lichtveldcamera's uitsluitend in wetenschappelijke laboratoria vinden, in de vorm van een ruimte vol camera's die aan een supercomputer waren gekoppeld. Lytro heeft deze technologie geoptimaliseerd om consumenten de kracht van het lichtveld in handen te geven. Lichtveldtechnologie biedt fotografen allerlei nieuwe mogelijkheden, zoals achteraf scherpstellen, het veranderen van perspectief of brandpuntsafstand en het bekijken van foto’s in 3D, allemaal nadat een opname is gemaakt.

De ILLUM is de tweede generatie lichtveldcamera van Lytro. De ILLUM is uitgerust met een 40-megaray lichtveldsensor, 8x optische zoom, een constant f / 2.0 diafragma en een hogesnelheidssluiter, waarmee bijna elk bewegend beeld kan worden stilgezet in de tijd. Na het vastleggen van het beeld kunnen fotografen beeldaspecten wijzigen die voorheen vaststonden, zoals de focus, tilt, perspectief en de velddiepte. Fotografie is niet langer eendimensionaal, maar strekt zich nu uit in elke dimensie.

De LYTRO ILLUM is per direct verkrijgbaar bij Calumet, Cameraland, CameraNU,  CameraTools, City-Foto, CoolBlue, Foto Bleijenberg, Foto de Vakman, Foto Klein, Foto MGM, Foto Rembrandt, Foto Verschoore, Kamera Express Superstores, Nivo Schweitzer, Ringfoto Focus vanaf 1599 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.