Ads Top

Skypen op televisie

Logitech introduceert samen met Skype de Logitech TV Cam HD, een webcam met ingebouwde Skype functionaliteit die werkt op elke HDTV met HDMI-aansluiting. Met de TV Cam HD kan de gebruiker via Skype HD-videogesprekken voeren vanaf de bank in de woonkamer zonder andere software te installeren. De cam heeft een groothoeklens van Carl Zeiss, hierdoor is iedereen in de woonkamer in beeld tijdens het Skypen.
De Logitech TV Cam HD zorgt via WiFi of Ethernet voor een internetverbinding met de HDTV. Er is geen extra software of computer nodig, waardoor de TV Cam HD eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de gebruiker videobellen met iedereen die Skype op zijn smartphone, tablet, HDTV of computer heeft geïnstalleerd.
Om van start te gaan meldt de gebruiker zich aan met zijn Skype-account of maakt hij eerst een account aan via de HDTV. Vervolgens is te Skypen met iedereen die over een webcam en een Skype-account beschikt, gewoon vanaf de bank voor de televisie in de woonkamer. Met de TV Cam HD kan via Skype-beltegoed of abonnement ook gebeld worden naar vaste en mobiele nummers. De Logitech TV Cam HD is Skype-gecertificeerd, waarmee de best mogelijke kwaliteit van de videogesprekken via Skype wordt gewaarborgd.
De camera van de Logitech TV Cam HD beschikt over een groothoeklens die is ontwikkeld in samenwerking met Carl Zeiss, leverancier van optische producten. Door de groothoeklens is iedereen in de woonkamer in beeld tijdens het Skypen. Dit in tegenstelling tot een gewone webcam. Dankzij de Logitech Fluid Crystal technologie en lens van Carl Zeiss beschikt de TV Cam HD over een kristalhelder geluid en een scherp videobeeld, zelfs bij weinig licht.
De Logitech TV Cam HD beschikt over een beltoon zodat de gebruiker weet wanneer iemand hem of haar belt, ook wanneer de tv uit staat. Dankzij de speciale voeding is de camera altijd klaar voor gebruik. De TV Cam HD heeft vier microfoons die zorgen voor een verbeterde geluidskwaliteit en tegelijkertijd ruis en echo’s voorkomen.
De Logitech TV Cam HD is naar verwachting beschikbaar vanaf september 2012, voor een adviesprijs van 199,99 euro. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.