Ads Top

Werken in een hemelsblauwe omgeving


In afwachting van de frisblauwe lentehemel is het trendy design van de nieuwe Philips LightFrame-monitor precies wat we nodig hebben om ons alvast een zonnig gevoel te geven. Het blauwe licht dat door de schermrand wordt afgegeven is bewezen werkzaam tegen vermoeide ogen. Ook verbetert het de concentratie en stimuleert het een algeheel welzijnsgevoel. En als dat nog niet genoeg inspiratie oplevert, biedt de nieuwe LightFrame ook nog de elegantie van het Philips Moda design. Met zijn tweekleurige glansafwerking – een indigo rand aan de voorzijde en zwart aan de achterkant – heeft de LightFrame Moda een uiterlijk dat een welkome aanvulling is voor elke woning of kantoor.
De nieuwe Philips LightFrame-monitor is ontwikkeld voor mensen die uren achtereen naar hun scherm kijken, en is omgeven door diodes die blauw licht afgeven op een specifieke golflengte waarvan het bewezen is dat het vermoeide ogen tegengaat – zodat u zelfs tijdens marathon-monitorsessies of op de donkerste dagen energiek blijft. Dit effect wordt versterkt door de witte LED-technologie van de LightFrame, die voor een superieure kleurweergave en consistente helderheid zorgt.
De nieuwe LightFrame is voorzien van het innovatieve Philips Moda-design. Het Moda-ontwerp – dat Philips-monitoren de prestigieuze iF design award 2012 opleverde – combineert een slanke behuizing met een stabiele, gegoten aluminium voet en een tweekleurige hoogglans laklaag. Dit gaat perfect samen met de elegantie van het ijsblauwe licht rondom.
Met het oog op gebruiksgemak en een superieure kijkervaring biedt de LightFrame Moda alle functies van Philips op het gebied van kleur, beeldweergave en bediening. SmartKolor is een geavanceerde kleurenuitbreidingstechnologie die het RGB-versterkingsniveau vergroot – wat in de praktijk voor rijkere, levendigere beelden in foto’s en video’s zorgt. Verder is er SmartImage, deze exclusieve Philips-technologie analyseert de scherminhoud en past de weergaveprestaties hierop aan. Met een keur aan modi om uit te kiezen (Kantoor, Foto, Entertainment, Zuinig) is de kijkervaring altijd perfect afgestemd op elke toepassing. Omdat het bij de LightFrame-schermen draait om het vereenvoudigen van uw leven, heeft Philips ze bovendien voorzien van SmartTxt. Dit is een geavanceerd algoritme dat de leesbaarheid verbetert in tekstgebaseerde toepassingen zoals PDF-documenten of e-boeken. Kortom, precies de toepassingen die de meeste concentratie vergen.
De Philips LightFrame Moda 248X3LFHSB/00 is eind maart beschikbaar in de grotere elektronica winkels tegen de aanbevolen verkoopprijs van 309.40 euro inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.