Ads Top

Sony introduceert waterbestendige Handycam


Sony introduceert de nieuwe Handycam GW55. Deze camcorder is waterbestendig tot op een diepte van 5 m, bestand tegen stof en tegen schokken bij een val van 1,5 m hoogte. Ideaal voor onderweg of op vakantie. De Handycam is voorzien van de laatste technologie om in elke situatie scherpe en heldere Full HD video’s en foto's te maken.
De Exmor R CMOS-sensor zorgt voor sterk gedetailleerde videobeelden en foto’s met weinig ruis, zelfs in omstandigheden met weinig licht, waar andere camcorders het vaak moeilijk hebben.
Dankzij het G-objectief van Sony zijn groothoekopnames en mooie close-ups te maken. De Extended Zoom zorgt ervoor dat het 10x optische zoombereik wordt uitgebreid tot een krachtige 17x maximale vergroting. Met de ‘By Pixel Super Resolution’-verwerking is de gebruiker zeker van scherpe en uiterst gedetailleerde zoomopnames. De Optical SteadyShot met Active Mode compenseert elke trilling om tot stabiele videoresultaten te komen. Zelfs tijdens het zoomen of lopen.
Deze Handycam is verder voorzien van ‘Intelligent Sweep Panorama’. Met deze functie zijn extra brede panoramafoto’s te maken door alleen op de sluiterknop te drukken en de camcorder van links naar rechts te bewegen. Dankzij gezichtsherkenning en bewegingsdetectie zorgt Handycam ervoor dat ook bewegende personen en objecten natuurgetrouw worden weergegeven terwijl je de camera van links naar rechts beweegt.
Ook nieuw op deze onderwater Handycam is 'Self Portrait Timer'. Deze functie zorgt dat foto's die op armlengte zijn genomen, bijvoorbeeld een foto van jezelf en je vrienden, correct gekaderd en duidelijk gefocust zijn. Door de Face Detection-functie garandeert de GW55 dat zelfportretten goed worden weergegeven.
De ingebouwde GPS registreert waar en wanneer video’s en foto’s zijn genomen. De actuele positie is te bekijken op het gedetaileerd Xtra Fine 3" lcd-aanraakscherm met 921K pixels of op een later tijdstip op een pc via onlinekaarten en de geregistreerde informatie.
De adviesprijs van de HDR-GW55VE is 550 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.