Ads Top

Klanten UPC steunen goede doel eenvoudig via GoedTV


Klanten van UPC Nederland met een abonnement op Digitale TV kunnen via de zender GoedTV goede doelen eenvoudig steunen door gebruik te maken van de rode knop op de UPC-afstandsbediening. Uniek is dat kijkers naar GoedTV (kanaal 995) zich in vier stappen kunnen opgeven als vrijwilliger. Mochten zij alleen willen doneren aan het goede doel, dan is dat via de zogenoemde SupportKnop ook mogelijk. Iedere maand selecteert GoedTV drie goede doelen waaraan UPC-klanten op deze manier hun bijdrage kunnen leveren.
Deze applicatie is door UPC special voor GoedTV ontwikkeld. Per maand vraagt GoedTV via de SupportKnop aandacht voor drie verschillende doelen. Zodra de kijker op de SupportKnop drukt, komen de logo’s van de goede doelen in beeld en kan de kijker een keuze maken welk doel hij wil steunen.
GoedTV lanceert de Nationale Vrijwilligersweek van 17 tot en met 26 maart. Tijdens deze week is de zender ook te zien op het Eventkanaal van UPC (kanaal 14). In deze week besteedt GoedTV aandacht aan inspirerende vrijwilligers, projecten van de landelijke vrijwilligersactie NLDOET en de drie goede doelen van de SupportKnop. “Omdat zij een positieve bijdrage aan de maatschappij hier, om de hoek en in de rest van Nederland leveren”, aldus Kooij. Iedereen kan mee doen met de Nationale Vrijwilligersweek.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.