Ads Top

iPhoto nu ook voor iOS

Apple introduceerde gisteren iPhoto voor iPad en iPhone plus een belangrijke update van iMovie en GarageBand, waarmee het pakket iLife-apps voor iOS compleet is. iPhoto bevat de multitouch-functionaliteit, zodat je met eenvoudige bewegingen door honderden foto's kunt bladeren en snel je foto's terugvindt. Ook kun je met een vingerbeweging je foto's verfraaien en retoucheren en schitterende fotoverslagen via iCloud met anderen delen. Met iMovie kun je indrukwekkende Hollywood-trailers maken van het HD-videomateriaal op je iPad en iPhone.
iPhoto, de populaire foto-app van Apple, is compleet opnieuw ontworpen voor iOS om optimaal gebruik te maken van het Retina-display en het gebruik van intuïtieve Multi-Touch-bewegingen op iPad en iPhone mogelijk te maken. Met eenvoudige vingerbewegingen selecteer en vergelijk je foto's en kun je de beste eruit pikken. Je kunt de kleur, de belichting en het contrast volledig naar wens aanpassen. Als je een gedeelte van een foto wilt aanpassen, tik je er gewoon op. Met één tikje kun je je foto's verfraaien met een van de schitterende, door Apple ontworpen effecten. En met de vingerpenselen pas je je foto's uiterst nauwkeurig aan. De mogelijkheden om je foto's met de rest van de wereld te delen zijn ongekend: je kunt ze op FaceBook, Flickr en Twitter publiceren, foto's van je iPhone naar je iPad oversturen en andersom, met AirPlay je foto's en diavoorstellingen streamen naar je Apple TV en via iCloud je fotoverslagen publiceren op het web.
Met iMovie tover je het HD-videomateriaal op je iPad en iPhone in een handomdraai om in schitterende Hollywood-trailers. Dat kan zelfs tijdens het opnemen. In de nieuwe theaterweergave kun je de negen sjablonen in categorieën als Sprookje, Superhelden en Romantiek bekijken en er eentje kiezen voor je project. De trailers bevatten schitterende, aanpasbare beelden en de soundtracks zijn geschreven door legendarische componisten als Oscar-winnaar Hans Zimmer en worden uitgevoerd door topmusici zoals het London Symphony Orchestra. Je kunt je filmtrailers op YouTube, Vimeo en Facebook zetten of met AirPlay in HD-resoluties tot 1080p naar je Apple TV streamen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.