Ads Top

Slanke Cyber-shot WX50


Sony introduceert de slanke digitale camera Cyber-shot WX50. Hiermee zijn thuis of onderweg eenvoudig kwalitatief hoogstaande foto’s en gedetailleerde Full HD-video’s te maken. De camera heeft een krachtige 16,2 megapixel Exmor R CMOS-sensor gecombineerd met de nieuwste BIONZ-processor van Sony, die zorgt voor een snelle reactietijd en beelden met weinig ruis, zelfs bij weinig licht.
De nieuwe Cyber-shot is voorzien van de ‘Extra High Sensitivity’-technologie die meer mogelijkheden biedt voor fotograferen in situaties met weinig licht1. De maximale gevoeligheid is nu ISO 12800. Hierdoor zijn bijvoorbeeld foto's van landschappen tot interieurbeelden spontaan te maken uit de hand en zonder flitser. Daarnaast is het geluidsniveau verlaagd tot een zesde van het geluidsniveau ten opzichte van oudere Cyber-shot-modellen2.
De ‘Optical SteadyShot’-functie is verbeterd, dankzij de toevoeging van Active Mode en de combinatie met de elektronische stabilisatiefunctie. Die voorkomt dat de camera beweegt bij het maken van Full HD-videofilms. Deze functie werkt zelfs bij hoge zoominstellingen, terwijl andere beeldstabilisatiesystemen het moeilijk hebben om haarscherpe, ruisvrije videobeelden te realiseren met een handcamera.
De ‘Superior Auto’-modus zorgt in bijna elke situatie voor een professioneel resultaat. Cyber-shot detecteert zelf de actuele omgevings- en opnamevoorwaarden en past automatisch de belichtings- en andere camera-instellingen aan, zodat schitterende beelden met weinig ruis en een hoog dynamisch bereik ontstaan.
De ‘By Pixel Super Resolution’-technologie van Sony verdubbelt het vijfvoudige optische zoombereik van de Carl Zeiss Vario-Tessar-lens, zonder beeldkwaliteit in te leveren. Met de maximaal tienvoudige Clear Image Zoom is te genieten van gedetailleerde close-ups zonder de 'blokkerigheid' die de conventionele digitale zoom vaak ontsiert.
De ‘Picture Effect’-modus biedt veel keus aan creatieve opties, zonder enige pc of beeldbewerkingssoftware, waaronder Toy Camera, Partial Colour, Pop Colour, HDR Painting, Miniature, Illustration, Watercolour, Soft High-key en Rich-tone Monochrome.
De Cyber-shot WX50 beschikt over voorgeïnstalleerde ‘PlayMemories Home’-software. Door de Sony Cyber-shot aan te sluiten op een pc is makkelijk materiaal te bekijken, te bewerken, af te drukken, te e-mailen, te uploaden of te branden op een schijf.
De Sony Cyber-shot WX50 is vanaf half maart 2012 verkrijgbaar in zwart en zilver en kost 210,- euro. Daarnaast zijn er diverse accessoires, zoals stijlvolle draagtassen beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.