Ads Top

Linksys entertainment bridge voor streaming media


Cisco introduceert een nieuwe zogenoemde Linksys entertainment bridge die vier bekabelde home entertainment apparaten eenvoudig aan het internet koppelt via een stabiele verbinding met het draadloze thuisnetwerk. Een entertainment bridge wordt gebruikt om twee of meer onderdelen van een netwerk draadloos aan elkaar te koppelen. Gebruikers benutten zo het volledige potentieel van hun home entertainment apparaten, zoals internet TV's, Blu-ray-spelers en spelconsoles.
De Linksys entertainment bridge is geoptimaliseerd voor het streamen van videocontent, ondersteunt draadloze snelheden tot 300Mbps, heeft verschillende antennes en vier Ethernet-poorten. Met Dual-Band wordt interferentie van concurrerende netwerken en apparaten voorkomen. Daarnaast is deze Entertainment Bridge ideaal voor video streaming met Wifi Multimedia (WMM) en tevens is prioritering van dataverkeer via Quality of Service (QoS) is ingebouwd.
De Linksys Dual-Band N Entertainment Bridge met 4-Port Switch (WES610N) is vanaf heden beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 89 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.